Karkkilan Lava- ja Teräsrakenne Oy

Tule meille töihin

Rekrytointi

Rakennesuunnittelijan paikka

Työtehtäviisi kuuluvat yksinkertaisten teräsrakenteiden rakennesuunnittelu ja konepajakuvien suunnittelu ja piirtäminen. Suunnittelun lisäksi tehtäviisi kuuluvat työmaakäynnit, materiaalien määrälaskenta ja tarjouslaskennassa avustaminen sekä avustavat tehtävät projektien johtamisessa. Itsenäisen projektien vetovastuun voit ottaa osaamisesi kartuttua.

Soveltuva koulutus tehtävään on koneteknikon/ -insinöörin tai rakennusmestarin/-insinöörin koulutus. Voit olla vastavalmistunut tai 3. tai 4. vuosikurssin opiskelija tai jo työkokemusta kartuttanut osaaja. Suunnittelukohteet eivät ole vaativia, joten hyvä asenne voi korvata aiemman kokemuksen. Haasteita löytyy ammattitaitosi kehittyessä. Pääasia on, että olet kiinnostunut teräsrakenteista ja valmis oppimaan uutta. Asenteesi työntekoon on reipas ja sinulla on asiakaspalveluhenkinen ote työhösi sekä hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle pienen yrityksen edut ja työyhteisön, jossa työntekijää kuunnellaan. Työnkuvasi on räätälöitävissä kompetenssiesi mukaan. Pääset toteuttamaan itseäsi jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä mm. uuden toiminnanohjausjärjestelmämme kanssa (Adminet) ja toteuttamaan suunnittelua sillä ohjelmalla, jonka koet itsellesi sopivammaksi käyttää (AutoCAD, SolidWorks, Tekla Structures). Suhtaudumme työntekijöiden ammattitaidon ylläpitämiseen ja kouluttautumiseen positiivisesti.

Konepaja ja toimitilamme sijaitsevat Karkkilassa, jossa sinua odottaa juuri valmistunut yli 20 neliön työhuone. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Oletko sinä uusi rakennesuunnittelijamme? Jos sinulla on halu kehittää itseäsi ja myös yrityksemme palveluita, jätäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi 24.3.2020 mennessä.

Rekrytointiprosessiin ja hakuun liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Calmen HR-palveluihin, Salme Kortelaiseen, Puh. 044 507 5523. www.calmen.fi

Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele meiltä avoimia työpaikkoja !